Dziecięce Spodnie Narciarskie Kamik WinkieDziecięce Spodnie Narciarskie Kamik WinkieProducent: Kamik
99.00 zł299.00 złZa punkty: 9900pkt
Damska Kurtka Softshellowa Marmot Moblis JacketDamska Kurtka Softshellowa Marmot Moblis JacketProducent: Marmot
395.00 zł789.00 złZa punkty: 39500pkt
Bielizna Termoaktywna Marmot Harrier TightBielizna Termoaktywna Marmot Harrier TightProducent: Marmot
110.00 zł219.00 złZa punkty: 11000pkt
Damskie Spodnie Marmot Ginny PantDamskie Spodnie Marmot Ginny PantProducent: Marmot
185.00 zł369.00 złZa punkty: 18500pkt
Podłoga do namiotu Black Diamond Mesa 2PPodłoga do namiotu Black Diamond Mesa 2PProducent: Black Diamond
75.00 zł149.00 złZa punkty: 7500pkt
Podłoga do namiotu Black Diamond Mirage 2x3 mPodłoga do namiotu Black Diamond Mirage 2x3 mProducent: Black Diamond
75.00 zł149.00 złZa punkty: 7500pkt
zobacz wszystkie
Polityka Prywatności
Spis treści

    Przepisy dotyczące polityki prywatności


    1.Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku O ochronie danych osobowych (Dz. U nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami) Wszystkie dane osobowe, powierzone firmie Raven Outdoor  podczas procesu rejestracji, traktowane są jako poufne i gromadzone jedynie w celu wystawienia faktury lub rachunku potwierdzającego umowę kupna- sprzedaży. Gromadzenie danych odbywa się z zachowaniem wymogów określonych w przywołanej Ustawie. Dane nie będą przekazywane innym firmom ani wykorzystywane w innych celach.

    2.Login i hasło mają charakter poufny. Klient ponosi wyłączną odpowiedzialność za szkody spowodowane ujawnieniem go osobom trzecim. Klient korzystający z loginu i hasła zobowiązany jest do aktualizacji swoich danych podanych przy rejestracji, każdorazowo w przypadku ich zmiany. Odpowiedzialność za brak aktualizacji danych ponosi Klient

    3. Jeżeli klient zapisał się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraził zgodę na jego otrzymywanie, będzie od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter. Dane gromadzone w ten sposób nie będą udostępniane firmom ani osobom trzecim, zbierane są wyłącznie w celu zawarcia ewentualnej umowy kupna - sprzedaży. Każdemu użytkownikowi/klientowi, który dokonał zapisu do newslettera w sklepie internetowym e-moko.pl przysługuje prawo do wypisania się z subskrybcji poprzez kliknięcie w link rozsyłany w każdym newsletterze lub bezpośredni kontakt z naszym sklepem.

    4. Jeżeli klient dokonał transakcji zakupu towaru, może otrzymać od nas emaile dotyczące transakcji. Możemy również kontaktować się z klientem  telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące transakcji.

    5.W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane klienta mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu sklepu e-moko.pl, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane klienta organom wymiaru sprawiedliwości.


    Polityka prywatności w sklepie e-moko.pl


    1. Podanie przez klienta danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich brak uniemożliwia dokonanie Zamówienia. Dokonując zakupu Klient wyraża zgodę na wykorzystywanie danych osobowych Klienta w celu i w zakresie potrzebnym dla wykonania przez Raven Outdoor s.c. zamówienia (tj. dla dostarczenia Klientowi przesyłki i dokonania rozliczeń).

    2. Klient ma prawo wglądu oraz aktualizacji i zmiany swoich danych osobowych w każdym czasie za pomocą swojego konta lub też wysyłając w tym celu do Raven Outdoor s.c. e-mail na adres: esklep@e-moko.pl informujący o zmianie danych Klienta lub konieczności ich poprawnienia. Jednocześnie każdy spośród naszych klientów ma prawo do żądania usunięcia jego danych osobowych z bazy danych sklepu e-moko.pl

    3. Zgromadzone dane osobowe Klienta nie będę kiedykolwiek i w jakiekolwiek postaci przetwarzane w zakresie innym niż opisany w ust. 1 powyżej, chyba, że wymóg ich udostępnienia osobom trzecim nakładają przepisy prawa lub ich przetwarzanie jest wymagane w związku z wykonaniem Umowy sprzedaży.

    4. Administratorem danych osobowych jest Raven Outdoor s.c. z siedzibą w Krakowie przy ul. Kuźnicy Kołłątajowskie 17e/1  31-234 tel: (+48) 12 628 51 95 e-mail: michal@ravenoutdoor.com.

    5. Raven Outdoor s.c. dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia bezpieczeństwa gromadzonych i przechowywanych danych osobowych i zabezpieczenia tych danych przed dostępem do nich osób trzecich.

    6. Wszyskie dane klientów udostępniane przez sklep internetowy są skierowane tylko i wyłącznie do odbiorców będących bezpośrednio zaangażowanych we współpracę handlową ze sklepem. Do odbiorców danych należą bank biorące udział w transakcjach zakupowych towarów znajdujących się w asortymencie sklepu oraz firmy kurierskie obsługujące sklep e-moko.pl 

    7. Przysługuje Państwo prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Państwa temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Państwa danych.  Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem: esklep@e-moko.pl

    8. Każdemu klientowi, który rozpoczął proces składania zamówienia przysługuje prawo do odstąpienia od złożenia zamówienia.


    PLIKI COOKIE

    1. Podczas korzystania przez Ciebie ze Sklepu Internetowego e-moko.pl na Twoim urządzeniu końcowym zapisywane są niewielkie pliki tekstowe, zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z serwisu, tzw. pliki cookie.

    2. W trakcie użytkowania przez Ciebie ze Sklepu e-moko.pl korzystamy z dwóch rodzajów plików cookie: sesyjnych oraz stałych. Pliki sesyjne to pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu zakończenia sesji danej przeglądarki. Stałe pliki są przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.

    3. Pliki te są wykorzystywane przez nas:

    W celach związanych z funkcjonowaniem i personalizacją witryny. Na przykład zapamiętują one zawartość koszyka po wygaśnięciu sesji.

    W celach związanych z zabezpieczeniem transkacji.

    W celach statystycznych. Sklep e-moko.pl korzysta z narzędzi google służących do badania zachowań użytkowników witryny.

    W celach reklamowych. Sklep wykorzystuje pliki coockies także do prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy.

    W Celach społecznościowych. Pliki cookie umożliwiają integrację serwisów społecznościowych ze sklepem.

    4. Zawartość plików „cookies” nie pozwala na identyfikację użytkowników, za ich pomocą nie są przetwarzane i przechowywane dane osobowe. 

    5. Jeżeli uważasz, że obecność plików cookie narusza Twoją prywatność, możesz je w każdej chwili wyłączyć dla naszej witryny albo dla wszystkich witryn przeglądanych za pomocą danej przeglądarki:

    Blokada przyjmowania plików „cookie” w Firefox

    Blokada przyjmowania plików „cookie” w Interent Explorer

    Blokada przyjmowania plików „cookie” w Chrome

    Blokada przyjmowania plików „cookie” w Safari

    6. Każdy model telefonu i tablet może tę funkcję obsługiwać w inny sposób. Dlatego w przypadku przeglądania strony na urządzeniach mobilnych zachęcamy do zapoznania się z opcjami prywatności w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urządzenia.


    PRAWA AUTORSKIE 

    Prawa autorskie do serwisu oraz wszelkie publikowane na stronie www.e-moko.pl materiały i treści, grafiki, pliki wszelkich kategorii, a także zdjęcia produktów oferowanych do sprzedaży stanowią własność Raven Outdoor s.c., oraz pozostałych odpowiednich podmiotów (osób fizycznych, instytucji i podmiotów gospodarczych) współpracujących z Raven Outdoor s.c. i są chronione prawami autorskimi oraz wszelkimi przepisami dotyczącymi ochrony własności intelektualnej. Z tego względu te materiały, treści i zdjęcia obiektów oraz pozostałych produktów objęte są zakazem ich kopiowania w celach komercyjnych, dalszego ich rozpowszechniania, modyfikowania lub umieszczania na jakichkolwiek innych stronach internetowych.

    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixelpixel