Izolowana Butelka Turystyczna Klean Kanteen 355 mlIzolowana Butelka Turystyczna Klean Kanteen 355 mlProducent: Klean Kanteen
125.00 zł179.00 złZa punkty: 12500pkt
Butelka Turystyczna Klean Kanteen Classic 800 mlButelka Turystyczna Klean Kanteen Classic 800 mlProducent: Klean Kanteen
83.00 zł119.00 złZa punkty: 8300pkt
Izolowana Butelka Turystyczna Klean Kanteen 355 mlIzolowana Butelka Turystyczna Klean Kanteen 355 mlProducent: Klean Kanteen
125.00 zł179.00 złZa punkty: 12500pkt
Czołówka Black Diamond ReVolt HeadlampCzołówka Black Diamond ReVolt HeadlampProducent: Black Diamond
209.00 zł299.00 złZa punkty: 20900pkt
Pojemnik Bidon Kompresyjny Hydrapak Stash 750 mlPojemnik Bidon Kompresyjny Hydrapak Stash 750 mlProducent: Hydrapak
69.00 złZa punkty: 6900pkt
Sakwa Bidon Kompresyjny Hydrapak Seeker 2lSakwa Bidon Kompresyjny Hydrapak Seeker 2lProducent: Hydrapak
79.00 złZa punkty: 7900pkt
zobacz wszystkie
Polityka Prywatności
Spis treści

Przepisy dotyczące polityki prywatności


1.Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku O ochronie danych osobowych (Dz. U nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami) Wszystkie dane osobowe, powierzone firmie Raven Outdoor  podczas procesu rejestracji, traktowane są jako poufne i gromadzone jedynie w celu wystawienia faktury lub rachunku potwierdzającego umowę kupna- sprzedaży. Gromadzenie danych odbywa się z zachowaniem wymogów określonych w przywołanej Ustawie. Dane nie będą przekazywane innym firmom ani wykorzystywane w innych celach.

2.Login i hasło mają charakter poufny. Klient ponosi wyłączną odpowiedzialność za szkody spowodowane ujawnieniem go osobom trzecim. Klient korzystający z loginu i hasła zobowiązany jest do aktualizacji swoich danych podanych przy rejestracji, każdorazowo w przypadku ich zmiany. Odpowiedzialność za brak aktualizacji danych ponosi Klient

3. Jeżeli klient zapisał się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraził zgodę na jego otrzymywanie, będzie od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter. Dane gromadzone w ten sposób nie będą udostępniane firmom ani osobom trzecim, zbierane są wyłącznie w celu zawarcia ewentualnej umowy kupna - sprzedaży. Każdemu użytkownikowi/klientowi, który dokonał zapisu do newslettera w sklepie internetowym e-moko.pl przysługuje prawo do wypisania się z subskrybcji poprzez kliknięcie w link rozsyłany w każdym newsletterze lub bezpośredni kontakt z naszym sklepem.

4. Jeżeli klient dokonał transakcji zakupu towaru, może otrzymać od nas emaile dotyczące transakcji. Możemy również kontaktować się z klientem  telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące transakcji.

5.W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane klienta mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu sklepu e-moko.pl, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane klienta organom wymiaru sprawiedliwości.


Polityka prywatności w sklepie e-moko.pl


1. Podanie przez klienta danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich brak uniemożliwia dokonanie Zamówienia. Dokonując zakupu Klient wyraża zgodę na wykorzystywanie danych osobowych Klienta w celu i w zakresie potrzebnym dla wykonania przez Raven Outdoor s.c. zamówienia (tj. dla dostarczenia Klientowi przesyłki i dokonania rozliczeń).

2. Klient ma prawo wglądu oraz aktualizacji i zmiany swoich danych osobowych w każdym czasie za pomocą swojego konta lub też wysyłając w tym celu do Raven Outdoor s.c. e-mail na adres: esklep@e-moko.pl informujący o zmianie danych Klienta lub konieczności ich poprawnienia. Jednocześnie każdy spośród naszych klientów ma prawo do żądania usunięcia jego danych osobowych z bazy danych sklepu e-moko.pl

3. Zgromadzone dane osobowe Klienta nie będę kiedykolwiek i w jakiekolwiek postaci przetwarzane w zakresie innym niż opisany w ust. 1 powyżej, chyba, że wymóg ich udostępnienia osobom trzecim nakładają przepisy prawa lub ich przetwarzanie jest wymagane w związku z wykonaniem Umowy sprzedaży.

4. Administratorem danych osobowych jest Raven Outdoor s.c. z siedzibą w Krakowie przy ul. Kuźnicy Kołłątajowskie 17e/1  31-234 tel: (+48) 12 628 51 95 e-mail: michal@ravenoutdoor.com.

5. Raven Outdoor s.c. dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia bezpieczeństwa gromadzonych i przechowywanych danych osobowych i zabezpieczenia tych danych przed dostępem do nich osób trzecich.

6. Wszyskie dane klientów udostępniane przez sklep internetowy są skierowane tylko i wyłącznie do odbiorców będących bezpośrednio zaangażowanych we współpracę handlową ze sklepem. Do odbiorców danych należą bank biorące udział w transakcjach zakupowych towarów znajdujących się w asortymencie sklepu oraz firmy kurierskie obsługujące sklep e-moko.pl 

7. Przysługuje Państwo prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Państwa temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Państwa danych.  Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem: esklep@e-moko.pl

8. Każdemu klientowi, który rozpoczął proces składania zamówienia przysługuje prawo do odstąpienia od złożenia zamówienia.


PLIKI COOKIE

1. Podczas korzystania przez Ciebie ze Sklepu Internetowego e-moko.pl na Twoim urządzeniu końcowym zapisywane są niewielkie pliki tekstowe, zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania z serwisu, tzw. pliki cookie.

2. W trakcie użytkowania przez Ciebie ze Sklepu e-moko.pl korzystamy z dwóch rodzajów plików cookie: sesyjnych oraz stałych. Pliki sesyjne to pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu zakończenia sesji danej przeglądarki. Stałe pliki są przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.

3. Pliki te są wykorzystywane przez nas:

W celach związanych z funkcjonowaniem i personalizacją witryny. Na przykład zapamiętują one zawartość koszyka po wygaśnięciu sesji.

W celach związanych z zabezpieczeniem transkacji.

W celach statystycznych. Sklep e-moko.pl korzysta z narzędzi google służących do badania zachowań użytkowników witryny.

W celach reklamowych. Sklep wykorzystuje pliki coockies także do prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy.

W Celach społecznościowych. Pliki cookie umożliwiają integrację serwisów społecznościowych ze sklepem.

4. Zawartość plików „cookies” nie pozwala na identyfikację użytkowników, za ich pomocą nie są przetwarzane i przechowywane dane osobowe. 

5. Jeżeli uważasz, że obecność plików cookie narusza Twoją prywatność, możesz je w każdej chwili wyłączyć dla naszej witryny albo dla wszystkich witryn przeglądanych za pomocą danej przeglądarki:

Blokada przyjmowania plików „cookie” w Firefox

Blokada przyjmowania plików „cookie” w Interent Explorer

Blokada przyjmowania plików „cookie” w Chrome

Blokada przyjmowania plików „cookie” w Safari

6. Każdy model telefonu i tablet może tę funkcję obsługiwać w inny sposób. Dlatego w przypadku przeglądania strony na urządzeniach mobilnych zachęcamy do zapoznania się z opcjami prywatności w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urządzenia.


PRAWA AUTORSKIE 

Prawa autorskie do serwisu oraz wszelkie publikowane na stronie www.e-moko.pl materiały i treści, grafiki, pliki wszelkich kategorii, a także zdjęcia produktów oferowanych do sprzedaży stanowią własność Raven Outdoor s.c., oraz pozostałych odpowiednich podmiotów (osób fizycznych, instytucji i podmiotów gospodarczych) współpracujących z Raven Outdoor s.c. i są chronione prawami autorskimi oraz wszelkimi przepisami dotyczącymi ochrony własności intelektualnej. Z tego względu te materiały, treści i zdjęcia obiektów oraz pozostałych produktów objęte są zakazem ich kopiowania w celach komercyjnych, dalszego ich rozpowszechniania, modyfikowania lub umieszczania na jakichkolwiek innych stronach internetowych.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel